.

شاعران هرمزگان: تالار گفتمان

MySite.com :: نمايش موضوعات - از یداله شهرجو بیشتر بدانید (گپ و

از یداله شهرجو بیشتر بدانید (گپ و

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر 

MySite.com صفحه اول انجمن -> شهرجو یداله

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

modir
مدیر انجمن
مدیر انجمن

وضعيت: آفلاين
3 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 104
امتياز: 335
تشکر کرده: 0
تشکر شده 1 بار در 1 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 17 دي ماه ، 1388 20:18:04    موضوع مطلب: از یداله شهرجو بیشتر بدانید (گپ و پاسخ همراه با اعلان

در بین کسانی که اهل شعر وادب هستند نام یداله شهرجو بی شک غریب نیست اما ما افتخار پیدا کردیم تا از لطفی که ایشان به ما داشتند و وقتشان را در اختیار ما قرار دادند گپ و گفتگویی صمیمی را ترتیب دهیم
چکیده ای از آن را برای شروع این بخش در نظر گرفتیم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شاعران هرمزگان : جناب آقای شهرجو با وجود اینکه نام شما در ذهن های اهل شعر وادب گنگ نیست اما خودتان را بیشتر معرفی کنید ؟
شهرجو : یداله شهرجو متولد 20/8/1353 میناب
شاعران هرمزگان :مدرک تحصیلی آقای شهرجو را می توانیم بپرسیم ؟
شهرجو : فوق لیسانس ادبیات فارسی هستم
شاعران هرمزگان : الان کجا مشغول به کار هستید ؟
شهرجو : فرهنگی آموزش وپرورشی هستم
شاعران هرمزگان : مسلما ازدواج کردید؟!
شهرجو : بله متاهل هستم وهم اکنون دارای 3 فرزند هستم
شاعران هرمزگان : آیا دوست دارید فرزندانتان شاعر شوند ، یا نظر نظر خودشان است ویا نه شعر را به آنها تحمیل خواهی کرد؟
شهرجو : نه هیچ تحمیلی برای فرزندانم نیست وفعلا هم کوچک هستند اما دوست دارم در وادی هنر فعالیت داشته باشند
شاعران هرمزگان : دقیقا از چه سالی شعر را شروع کردید؟
شهرجو : از 12 سالگی احساس کردم که با شعر نزدیکی دارم اما به طور جدی از سال 69 یعنی از سال اول دبیرستان واین را بگم که با دوستان از همان سال اول دبیرستان برای اولین بار انجمن شعر میناب در پاییز 69 در اداره فرهنگ را راه اندازی کردیم
شاعران هرمزگان : اون موقع مسئول انجمن کی بود ؟
شهرجو : حمزه رهگشا مسئول انجمن ومرحوم ابراهیم زارعی هم دبیر انجمن بودند البته تا سال 73
شاعران هرمزگان : بعد از سال 73 چه کسی مسئول انجمن میناب شد
شهرجو : خود بنده از سال 73 تا 83 به مدت 10 سال مسئول انجمن بودم
شاعران هرمزگان : آیا جای دیگری در قالب هنر هم فعالیت می کردید
شهرجو : بله باز از سال 80 تا 82 مدیر فرهنگسرای میناب بوده ام
شاعران هرمزگان : یداله شهرجو چقدر به کنگره وجشنواره وامثالهم معتقد ند و تا به حال چه عناوین مهمی رو در این خصوص بدست آوردید ؟
شهرجو : من خیلی اعتقاد ندارم گرچه که خودم از سال 79 بمدت 4 سال نفر اول شعر دانش اموزي استان هرمزگان بوده ام ، برگزيده شعر دانش اموزي در سال 73 برگزيده شعر مراكز تربيت معلم كشور در شيراز وكنگره هاي زياد استاني وكشوري شده ام
شاعران هرمزگان : فكر نميكنيد عطش شعر وچهره هاي موفق تر در شعر استان نسبت به دهه هاي 60 و 70 فروكش كرده است
شهرجو : خوب طبيعتا شور وجوشش در دهه 70 در زمينه شعر ملموس تر بود اما باز با استعداد هاي خوبي كه بود به اون جايگاه نرسيدند
شاعران هرمزگان : چرا در دهه 70 اينگونه بود؟
شهرجو‌ : به جهت اينكه در دهه 70 از بهترين غزلسراها مثل خانم بهزادي يا فهيمه نظري حتي يك مجموعه را هم به چاپ نرساندند
شاعران هرمزگان : منظورم اينه كه الان ديگه ما در حال حاضر چهره هاي مطرح رو نداريم شايد تعداد خيلي كمي كه هنوز به جايگاه نسل دو سه دهه پيش نرسيده اند!
شهرجو : فضاي كل كشور نسبت به شعر دچار التهاب شده وهرمزگان هم مستثني نيست
شاعران هرمزگان : الان جايگاه شعر هرمزگان راچگونه مي بينيد ؟
شهرجو : ببينيد جايگاه شعر خودش بحث مفصلي است اما در گذشته خيلي بيشتر به جايگاه شعر بها داده مي شد يادم ميآيد ما در قالب انجمن رودان رفته بوديم انجمن رودان كه اونجا سالن كنفرانس فرمانداري را براي اين كار اختصاص داده بودند
شاعران هرمزگان : پس با انجمن هاي ديگر هم رابطه داشتيد
شهرجو : بله رابطه هاي دوستانه ومرتب
شاعران هرمزگان : تا كنون مجموعه اي هم از شما به چاپ رسيده ؟
شهرجو : بله اولين مجموعه شعر بنده با عنوان " يك صندلي مقابل دريا " در سال 85 توسط انتشارات مهرآوش تهران يه چاپ رسيد ودومين مجموعه با عنوان جزيره در حاشيه متن در دست چاپ مي باشد
شاعران هرمزگان : چرا دو مجموعه خودتان نخواستيد يا...؟
شهرجو : آزادي تو بحث نشر وجود ندارد ومجوز براي چاپ ونشر مشكلات بسياري دارد مثلا همين مجموعه در دست چاپ بنده كه انتظار داشتم زودتر از يك سال ونيم پيش چاپ شود هنوز بعلت عدم صدور مجوز براي چاپ مانده است خوب در اين فضا رغبت هم كم مي شود
شاعران هرمزگان : يداله شهرجو كه براي شعر وادب اين استان زحمت كشيده است آيا در جايگاه واقعي خود قرار دارد ؟
شهرجو : شعر خوب جايگاه خودش را در بين مخاطب پيدا مي كند ونيازي به جايگاه دولتي نيست وخود مخاطبان ارزش كار را مي فهمند ونگراني من اين نيست
شاعران هرمزگان : پس نگراني شما چيست ؟
شهرجو : ديگر يكي از علل شاداب نبودن فضاي شعر نه تنها در استان بلكه در كشور وركود آن دنبال كردن دوستدارن شعر از مميزي ها بعنوان مرجع
شاعران هرمزگان : يعني شما معتقيد كه همان مميزي ها در سطح پاييني قرار دارند
شهرجو : دقيقا
شاعران هرمزگان : اينروز ها ديگه بحث اينترنت ودنياي مجازي هم خيلي داغ شده وتقريبا ديگه همه به دنياي الكترونيك ومجازي واينترنت دسترسي دارند ما بر آن شديم تا هر چند ناچيز اما خدمتي به شعر وادب داشته باشيم نظر شما چيست
شهرجو : دقيقا سال 80اولين وبلاگ ادبي استان را عنوان سمت دريا راه اندازي كردم و مسلما تاثير بسزايي دارد چرا كه دسترسي ها خيلي ملموستر شده
شاعران هرمزگان : با سپاس از جناب شرجو كه وقت خودتان را در اختيار ما قرار داديد وبا حوصله به سوالاتمان پاسخ گفتيد
شهرجو : ممنون ودر پناه حق

16/10/1388

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل شناسه Yahoo
تشکرهاي ثبت شده از ايجاد کننده تاپيک :

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   ارسال تشکر

MySite.com صفحه اول انجمن -> شهرجو یداله

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)